Palatul Buckingham dezminte din nou implicarea Prinţului Andrew într-un scandal sexual

Palatul Buckingham a dat ieri o nouă dezminţire categorică în privinţa acuzaţiilor de abuz sexual ce îl vizează pe Prinţul Andrew, în speranţa de a dezamorsa un scandal extrem de neplăcut pentru familia regală britanică, scandal care se află pe prima pagină a tuturor cotidienelor britanice. „Acuzaţiile sunt false şi neîntemeiate”, se arată într-un nou comunicat al Casei regale britanice, în care aceasta „neagă categoric faptul că ducele de York ar fi avut vreo formă de contact sau relaţie sexuală” cu femeia care îl citează pe Prinţul Andrew în cadrul unei plângeri depuse în SUA. Palatul Buckingham a precizat deja că „orice acuzaţie, conform căreia au fost comise acte inadecvate cu o minoră, este categoric falsă”.

Numele Prinţului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a şi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost citat într-o plângere depusă în SUA de o femeie care afirmă că a fost forţată, pe când era minoră, să „întreţină relaţii sexuale” cu ducele de York la Londra, New York şi în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore. Femeia, cunoscută doar sub pseudonimul „Jane Doe #3”, susţine că a acţionat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al Prinţului Andrew. Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a apelat la serviciile unor prostituate minore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: