Pe faţada clădirii Palatului Administrativ Suceava

Spectacolele de sunet şi lumină vor continua

Cătălin Nechifor

Cătălin Nechifor

„Am încercat, ca de altfel în fiecare an, să venim cu ceva în plus pentru suceveni, cu lucruri frumoase şi manifestări mai importante. Şi mă bucur că am găsit înţelegere la instituţiile partenere. Sper să participe cât mai mulţi suceveni la sărbătorile de Ziua Bucovinei şi 1 Decembrie” a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, în anticiparea deschiderii oficiale a spectacolului de sunet şi lumină de pe faţada clădirii Palatului Administrativ. „Sper să îi încânte şi pe cei care locuiesc în Suceava, dar şi pe turişti. Sper să devină un punct de atracţie important pentru că în România nu prea mai sunt proiecte asemănătoare” a mai spus Cătălin Nechifor. El a explicat că „va fi un joc de lumini în culorile Bucovinei pe fundal muzical «Crai nou», programul va fi din oră în oră, timp de câteva minute la fiecare oră. Va exista şi o altă melodie celebră, «Cântă cucu-n Bucovina»”.

Preşedintele CJ Suceava a făcut cunoscut că spectacolul de sunet şi lumini va putea fi urmărit şi în zilele următoare, „de luni până joi, de la ora 19, iar vineri, sâmbătă şi duminică, orarul va fi de la ora 19 şi ora 21”. (A.D.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Pentru cei ce au ratat concertul cu Fun Factory si No Mercy, in fiecare dupa-amiaza vor urla aceleasi melodii de pe cladirea Consiliului Judetean, insotite de un spectacol isteric de lumini colorate. Atentie, nu este recomandat bolnavilor de epilepsie.
    O porcarie mizerabila! Ne batem joc de oamenii care locuiesc in zona, ne batem joc de monumentele istorice pe care le ‘pictam’ in verde si violet, mai ceva ca pe fatada hotelului Balada cand se fac nunti.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: