La Observatorul Astronomic al USV

Expoziţie de artă şi atelier de modelare în lut

expozitie-modelaj-lut-observator-usvIubitorii de artă suceveni sunt aşteptaţi, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie, la Galeria de Artă a Observatorului Astronomic din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava pentru a admira o expoziţie de creaţie plastică şi de fotografie.

Vernisajul va avea loc azi de la ora 17.

Artiştii plastici ieşeni Otilia Chiriac, Demetriad Bălănescu, Maria Boz şi Ram-Lăcrămioara Boz expun o colecţie de lucrări de acuarelă, pictură, fotografie şi ceramică.

Potrivit organizatorilor, expoziţia „Corespondenţe” se doreşte a fi „un omagiu adus artei şi o formă de comunicare a Creatorului ceresc, a creatorului pământesc (artistul plastic) şi a omului de ştiinţă cu publicul”.

Tot în această săptămână, mâine, de la ora 17, va avea loc vernisajul unor lucrări de modelare în lut realizate de copii de la diferite şcoli din Suceava, în perioada 24-27 noiembrie, coordonaţi de Ram-Lăcrămioara Boz. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI