Volei masculin

Ştiinţa Explorări Baia Mare – ACS VM Zalău 0-3, în Divizia A1

ACS VM Zalău a învins pe Ştiinţa Explorări Baia Mare cu scorul de 3-0 (25-19, 25-19, 25-20), luni, în deplasare, într-un meci din etapa a 7-a a Diviziei A1 la volei masculin.
„Nu ne aşteptam să învingem atât de uşor. Explorări este o echipă bună, dar cred că a prins o zi foarte slabă”, a declarat Adrian Feher, liberoul echipei ACS VM Zalău, citat de site-ul echipei din Baia Mare.
La rândul său, Marius Botea, antrenorul principal al Ştiinţei Explorări, a spus: „Nu credeam că vom pierde atât de clar acest meci. Diferenţa s-a făcut la capitolele serviciu şi preluare. Oricâtă determinare ai avea, dacă mingea zboară aiurea nu ai cum să construieşti atacuri eficiente”.
CVM Tomis Constanţa este lider, cu 20 puncte, urmată de ACS VM Zalău, cu 17 p, CS Dinamo Bucureşti, 15 p, SCMU Craiova, 14 p, CSM Bucureşti, 13 p, etc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI