„Considerăm că Victor Ponta va asigura stabilitatea României”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic, a făcut un apel la suceveni pentru a ieşi la vot pe 16 noiembrie şi a vota cu Victor Ponta pe considerentul că acesta este singura persoană care în realitate poate asigura stabilitatea ţării.

Într-un comunicat de presă transmis redacţiilor în cursul zilei de miercuri, Vartic menţionează că „Premierul Victor Ponta va ajunge preşedintele României, întrucât este singurul care poate asigura stabilitatea ţării şi care poate uni toţi românii pentru a crea o Românie mai bună” .

„Premierul Victor Ponta a dovedit că a reuşit, într-o perioadă grea, având de dus o luptă cu criza economică, dar si o luptă permanentă cu preşedintele jucător, să ducă ţara pe drumul cel bun. A reuşit stabilizarea macroeconomică şi aşezarea economiei româneşti pe un traseu pozitiv, ţara noastră devenind una dintre performerele Uniunii Europene la capitolul creştere economică. Contextul internaţional, provocările de la graniţa României, reaşezarea marilor puteri, ameninţarea reînceperii unui nou război rece, toate ne arată că acum e nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate în ţară, pentru ca dezvoltarea şi progresul să poată continua. Cred că majoritatea românilor apreciază modul în care acest guvern a reuşit să administreze ţara şi să acorde sprijin fiecărei categorii sociale. Cred că majoritatea românilor apreciază efortul pe care Victor Ponta l-a făcut de a guverna ţara, îmbinând măsuri de stânga, de protejare a celor mulţi şi oropsiţi, cu măsuri de dreapta, de relansare a mediului de afaceri, de reducere a fiscalităţii”, se arată în comunicatul de presă semnat de Cătălina Vartic.

Liderul judeţean al UNPR Suceava susţine că în momentul de faţă „este nevoie de un preşedinte care înţelege problemele celor mulţi, este nevoie de un preşedinte care să unească, nu să dezbine, este nevoie de un preşedinte al tuturor românilor. Este nevoie de un preşedinte al lucrului bine făcut – şi Victor Ponta a dovedit că ştie să facă lucrurile temeinic, pragmatic, având alături o echipă formată din oameni diferiţi, de la Tăriceanu la Vadim, de la Meleşcanu la Dan Diaconescu. Asta înseamnă să fii un bun preşedinte – să aduci alături de tine, într-un proiect de ţară, oameni care par imposibil de omogenizat”

„Un bun preşedinte trebuie să aibă o viziune a unei Românii puternice, unită în diversitate, frumoasă tocmai prin imperfecţiunea cinstită a locuitorilor ei. Moldovean sau oltean, ardelean sau dobrogean, ungur sau neamţ, român sau lipovean, toţi cei care ne-am născut în România trebuie să votăm pentru a ne păstra identitatea naţională, trebuie să votăm pentru dreptul nostru de a ne crea o ţară a noastră, după chipul şi asemănarea noastră. Nu suntem perfecţi, dar suntem muncitori, suntem rezistenţi, suntem inteligenţi, suntem frumoşi, suntem şmecheri dacă e nevoie, suntem patrioţi, suntem familişti, suntem gălăgioşi, iubim necondiţionat, suntem uşor de impresionat, suntem complexaţi de străini, suntem ROMÂNI. De aceea trebuie să construim o Românie a românilor. Românii, în momente grele, îşi regăsesc forţa şi echilibrul în unitate. Au încredere în Biserică şi în Armata Română. Forţa noastră este echipa, iar echipa este formată din românii care îşi iubesc ţara şi care vor să fie reprezentaţi cu cinste la cel mai înalt nivel”, mai spune liderul progresiştilor suceveni.

Cătălina Vartic dă ca sigur şi faptul că viitorul preşedinte va iubi Suceava pentru că „nimic nu este mai drag unui om decât amintirile copilăriei fericite”.

„Victor Ponta nu şi-ar fi permis să meargă în faţa românilor, la cea mai aşteptată dezbatere din această perioadă, cu lecţiile nefăcute. Şi ştiţi de ce? Pentru că este mândru că este român şi de aceea este omul lucrului bine făcut!”, a încheiat preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: