Patru primari au depus adeziuni la PSD

> Conform deputatului Ioan Stan, ar fi vorba „doar de o revenire oficială în PSD” > Primarii care n-au fost vreodată în PSD nu vor fi primiți în partid pe urma OUG nr. 55/2014
 

PSD Suceava a anunțat, ieri, printr-un comunicat de presă, că primarul orașului Dolhasca, Maria Cojocariu, cel al comunei Berchișești, Violeta Zenovia Țăran, al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, și al comunei Mălini, Petru Nistor, au depus adeziuni la PSD. „Având în vedere O.U.G. nr. 55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administrația publică locală, publicată în Monitorul Oficial nr. 646/02.09.2014, și-au exprimat opțiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte primarul orașului Dolhasca, Maria Cojocariu, primarul comunei Berchișești, Violeta Zenovia Țăran, primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, și primarul comunei Mălini, Petru Nistor, prin semnarea unei adeziuni la Partidul Social Democrat” se arată în comunicat. Potrivit coordonatorului zonei de unde provin acești primari, deputatul PSD de Suceava Ioan Stan, „toți patru și-au început activitatea politică în PSD, au fost primari PSD până în ultima zi de mandat din 2012, dar au candidat din partea altor partide. “Ei nu au fost excluși din PSD, iar acum se poate vorbi doar de o revenire oficială în PSD” a spus Stan. Deputatul a precizat că nu vor fi primiți în PSD primari care nu au făcut parte din partid. „Ceilalți primari care nu au fost vreodată membri PSD nu vor fi primiți în PSD, chiar dacă sunt unii care își manifestă interesul” a spus deputatul Ioan Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: