CSU Suceava a încheiat pe locul 7 la „Cupa municipiului Vaslui”

Handbaliștii CSU n-au jucat rău în partidele de pregătire ale turneului organizat anual cu ocazia Zilelor municipiului Vaslui, ultimul turneu important înainte de startul în Liga Națională, pe 30 august.
 

La competiție au participat 8 formații, CSM Călărași, Dinamo București, HC Vaslui, Minaur Baia Mare, Olimpus Chișinău, Steaua București, CSU Suceava și Știința Bacău. Echipa suceveană a câștigat o partidă, cu Olimpus Chișinău, și le-a pierdut pe celelalte trei, două la diferențe mici de puncte, respectiv Minaur Baia Mare – CSU Suceava 34-31, HC Vaslui – CSU Suceava 34-31, Știința Bacău – CSU Suceava 32-24. Antrenorul Petru Ghervan nu s-a declarat nemulțumit de acest rezultat, mult mai importante pentru el și echipă fiind, în acest moment, sudarea echipei și rodarea noilor jucători, lucruri care se întâmplă cu fiecare meci jucat de universitari în această vară. Elegant ca de obicei, Ghervan a ținut să specifice în mod special calitatea jocurilor disputate în turneu și organizarea deosebită a turneului. „Țin să felicit Vasluiul pentru acest turneu foarte puternic pe care l-a organizat. O competiție de înalt nivel calitativ la care noi am încercat să facem o figură frumoasă. Din păcate, nu am reușit să terminăm decât pe locul 7, însă pentru noi nu e o supărare. Suntem la început de drum, la Suceava se vrea o reconstrucție a echipei, iar rezultatele obținute au fost în limita așteptărilor. Am pierdut trei meciuri la diferențe mici de scor, doar Știința Bacău ne-a pus probleme serioase”, declara Petru Ghervan, sâmbătă, imediat după încheierea competiției. Cupa Municipiului Vaslui a fost câștigată de echipa gazdă HC Vaslui, antrenată de Leonard Bibirig. Cu formația sa nou promovată în Liga Națională, Bibi pare a repeta în handbalul de la Vaslui aceeași poveste frumoasă pe care a creat-o și la Suceava. Clasamentul final al turneului: locul I – HC Vaslui, locul II – Dinamo București, locul III – Știința Bacău, locul IV – Steaua București, locul V – CSM Călărași, locul VI – Minaur Baia Mare, locul VII – CSU Suceava, locul VIII – Olimpus Chișinău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: