„Ucraina: între jucătorii geostrategici și grupurile de interese”

Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați (ATID) vă invită astăzi, de la ora 18, în aula corpului E a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, la un alt eveniment care definește activitatea organizației, aflăm dintr-un comunicat de presă.
 

„De această dată centrul atenției se îndreaptă spre ultimele evenimente din Ucraina, subiect controversat și de actualitate, motiv pentru care, la invitația ATID, prof. univ. dr. Ștefan Purici a acceptat să susțină o prelegere pe tema «Ucraina: între jucătorii geostrategici și grupurile de interese». Conceptele cheie ale prelegerii sunt «jucătorii geostrategici» și «grupurile de interese» în jurul cărora va fi construită aceasta. Născut în Ucraina și un model academic în România, dl Ștefan Purici este una dintre cele mai avizate persoane pentru a discuta acest subiect”, precizează ATID. „Scopul acțiunii este acela de a aduce în lumină câteva dintre aspectele mai puțin cunoscute ale evenimentelor din Ucraina, dar și de a vedea cine stă în spatele acestui «joc de șah» sau, cu alte cuvinte, cine sunt jucătorii geostrategici și ce urmăresc grupurile de interese”. Evenimentul va fi moderat de Morar Lucian, student la Facultatea de Istorie și Geografie, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, membru ATID.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: