Lucrările de modernizare la drumul Suceava-Botoșani vor fi finalizate la mijlocul lunii august

Directorul firmei care modernizează drumul Suceava-Botoșani, Dorin Umbrărescu, a declarat, vineri, la inspecția făcută la șantier de premierul Victor Ponta, că această investiție va fi finalizată la mijlocul lunii august.
 

Premierul a spus că, în aceste condiții, la 1 septembrie va fi prezent la inaugurarea noului drum modernizat. El a arătat că, deși foarte multă lume spunea că această investiție nu se va realiza conform contactului, a constatat că se face bine și că va fi inaugurată cu mult înainte de termenul prevăzut, care era în anul 2015. Victor Ponta a explicat că va trebui schimbată legislația pentru achiziții, astfel încât să fie luate în calcul nu doar prețul cel mai mic la atribuirea lucrării, ci și capacitatea firmei de a executa lucrarea publică. El a menționat că așteaptă răspunsul Comisiei Europene în ceea ce privește modificarea legislației privind achizițiile publice, mai ales că multe dintre aceste achiziții sunt pe proiecte cu finanțare europeană. Victor Ponta a arătat că, în timp ce la drumul Suceava-Botoșani constructorul lucrează bine și își primește banii de la Guvern, la șoseaua ocolitoare a municipiului Suceava, unde s-au dat banii, constructorul a întârziat mult finalizarea lucrărilor. Șeful CNADNR, Narcis Neaga, a spus, la rândul său, că lucrările la șoseaua de centură a Sucevei vor fi reluate de luni și că termenul de finalizare este octombrie 2014. El a mai spus că primul tronson, care leagă DN 2 din zona Pătrăuți de DN 17, ar putea fi dat în folosință la sfârșitul lunii mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: