Șarada

Nu puțini dintre ai noștri demnitari, politicieni etc. sunt postaci fervenți pe rețele de socializare, iar dintre ei pare a excela chiar premierul Ponta. Poate că noi (noi așa, în general…) ar trebui să fim mai rezervați (decât ei, atunci când ne scriu) în lectura și evaluarea conținutului unor astfel de mesaje – cum ar fi să (ni se) spună: „Mănânc borș de urzici”, cu feedback: Poftă bună! sau „Guvernez!”; Like!, nu? –, însă când ele sunt puse în dreptul unor astfel de nume ca ale domniilor lor, nu ale unor vedete oarecare, îți vine să le iei drept declarații ca atare. Și iată că, atunci când nu stă cu regele la masă după Crăciun (cum i s-a întâmplat să nu stea, dar să emită că stă), deunăzi premierul, înainte de Paște, face mărturisiri publice cum că… se lasă.
 

L.D. CLEMENT

S-ar înțelege că cel puțin de politica mare, dacă îi vor ieși socotelile după prezidențiale. Mărturisire interpretată de lume în fel și chip, apoi oarecum tălmăcită de vicepremierul (sau vicetălmăcitorul, viceluminătorul?!) Dragnea, care nu putu face altfel decât prin a comenta șarada printr-o altă șaradă, în care „politică” ar trebui citită „disputa politică”. Așadar, până la alte deslușiri (așteptate de la însuși postacul care, de altfel, de atunci a mai postat încă, dar altele), rămaserăm în ceață. Sperând spre limpeziri (noi ca noi – noi așa, în general; dar el!), poate că metoda în rețea nu-i cu totul rea: astfel s-ar putea desfășura, live, inclusiv ședințele de partid și cele de guvern. Numai să pricepem ceva din ele!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: