„Ponta guvernează cu mâinile în buzunarele românilor”

Democrat-liberalii suceveni au participat, ieri, la o acțiune de informare a populației privind introducerea accizei suplimentare la carburanți care va avea ca efect scumpirea tuturor produselor și reducerea nivelului de trai.
 

Acțiunea a fost condusă de prim-vicepreședintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat la alegerile europarlamentare, alături de care s-au aflat secretarul general și prim-vicepreședintele organizației municipale, Niculai Barbă și Lucian Harșovschi și vicepreședintele Cristi Crețu. Onofrei a declarat că astfel de acțiuni sunt organizate în toate orașele din județ și a arătat că democrat-liberalii explică populației ce înseamnă acciza suplimentară și care vor fi efectele în viața de zi cu zi. „Guvernul Ponta, care a spus că face dreptate până la capăt, e pe bază de taxe. Ponta guvernează cu mâinile în buzunarele românilor” a spus Onofrei. El a arătat că la televizor Victor Ponta susține că în România este creștere economică, dar, în realitate, sărăcia se adâncește în casele românilor. „Prin cele 35 de taxe și impozite noi, Ponta a făcut 35 de tăieri de pensii și salarii, pentru că asta înseamnă să pui noi taxe. El nu ia din salariu, ci din buzunarul fiecărui român” a declarat liderul democrat-liberal. El a subliniat că o mare parte din taxele impuse de Guvernul Ponta afectează economia care, în loc să creeze locuri de muncă și prosperitate, duce la insolvența și falimentul a mii de firme, ceea ce explică și creșterea șomajului. PDL-iștii suceveni s-au aflat, marți, la orele prânzului, în principalele intersecții rutiere și benzinării din județ, unde au împărțit flyere cu mesajul „De la 1 aprilie, Ponta și Antonescu te lovesc ÎN PLIN!”, aluzie la faptul că un plin de benzină sau motorină va costa cu 25-30 de lei mai mult începând cu data de 1 aprilie. Flyerele îi înfățișează pe cei doi lideri naționali ai PSD și PNL în postură de boxeri cu mănușile murdare de sânge. Majorarea accizei pentru carburanți, de 7 eurocenți pe litru, a intrat marți în vigoare, având ca efect creșterea cu 0,41 lei/litru a prețului la benzina cu plumb și fără plumb, motorină.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI