A fost reluat traficul pe DN 2E, între Solca și Marginea, pe un singur sens, alternativ

Traficul rutier pe DN 2E în zona podețului care s-a surpat marți seara, a fost reluat pe un singur sens, alternativ, pentru autovehicule cu masa mai mică de 7,5 tone, a declarat, ieri, prefectul de Suceava, Florin Sinescu.
 

Potrivit lui, în zonă drumul este îngustat, astfel încât să nu poată trece autovehicule grele, și s-a executat o lucrare de sprijin a părții pe care se circulă. „Urmează să fie promovată o investiție pentru refacerea podului” a arătat reprezentantul Guvernului în teritoriu. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, marți seară s-a dispus închiderea traficului pe DN 2E între orașul Solca și comuna Marginea, după ce un podeț s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului. La puțin timp după surparea drumului, după cum „Crai nou” v-a relatat în ediția de ieri, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a căzut în groapa formată, de aproximativ cinci metri în diametru. În urma accidentului, șoferul mașinii a fost rănit, iar cei doi pasageri, o femeie de 26 de ani și fiul acesteia, de 7 ani, au suferit leziuni ușoare. Traficul greu în zonă este deviat pe varianta DN 17 – DN 2H – DN 2 (Păltinoasa – Suceava – Rădăuți – Marginea).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: