72 de angajați ai unei firme sucevene nu și-au primit salariile de patru luni

> 30 dintre ei au protestat ieri în fața Palatului Administrativ > Potrivit prefectului Sinescu, problema salariaților va fi abordată în Comisia de Dialog Social
 

În fața Palatului Administrativ al județului Suceava ieri, între orele 16 și 17, s-a desfășurat un miting de protest autorizat la care au participat 30 de sindicaliști de la SC Genko Med Group SRL Suceava („Fabrica de seringi”), afiliați la Confederația Națională Sindicală Cartel ALFA. Potrivit precizărilor autorităților, mitingul s-a desfășurat fără perturbarea circulației rutiere și a ordinii publice. O delegație formată din patru persoane a fost primită de prefectul județului, pentru a-și face cunoscută oficial nemulțumirea legată de faptul că societatea nu a achitat drepturile salariale aferente perioadei septembrie 2013 – ianuarie 2014. Conform unui comunicat al Prefecturii, în urma discuțiilor purtate s-a stabilit de comun acord ca doleanțele sindicatului să fie analizate în cadrul unei ședințe a Comisiei de dialog social, care va avea loc în data de 25 februarie a.c. „Până în prezent, problema celor 72 de angajați de la SC Genko Med Group SRL Suceava nu a fost cunoscută și ne dorim ca în cadrul Comisiei de dialog social să vedem și punctul de vedere al patronatului, în vederea identificării cauzelor care au condus la nerespectarea contractului colectiv de muncă” a declarat prefectul Florin Sinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: