„A venit momentul ca PNL să nu mai cedeze…”

Negocierile între PNL și PSD din acest moment trebuie purtate cu responsabilitate de ambele părți – este de părere liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băișanu.
 

„Am plecat acum doi ani împreună, iar PNL și-a respectat întocmai și la timp toate discuțiile și hotărârile inițiale. Ba mai mult, pe parcurs am renunțat la foarte multe lucruri ca USL să poată funcționa. A venit momentul ca PNL să nu mai cedeze toate pozițiile negociate inițial” susține președintele PNL Suceava, care consideră că PSD are obligația morală, deontologică, de caracter și demnitate de a-și respecta cuvântul dat în momentul creării USL. Băișanu a mai ținut să sublinieze că relația dintre doi sau mai mulți parteneri dintr-o alianță se bazează pe încredere reciprocă. În opinia sa, dacă această alianță se va rupe din cauza unuia dintre semnatari se poate ajunge și la situația de a distruge ceea ce poporul român și-a dorit la guvernare, două partide mari, PSD și PNL, care să ducă România spre bunăstare. „Dacă USL se va rupe, vinovați se vor face colegii noștri din PSD” a apreciat liderul PNL Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: