La Gura Humorului

Se inaugurează pârtia „Șoimul II”

Astăzi, de la ora 15, la Gura Humorului, se va inaugura pârtia „Șoimul II”, anunțată ca fiind „cea mai nouă pârtie din România”.
 

Pârtia are o lungime de 500 de metri, având o diferență de nivel de 70 de metri. Aflăm că, „pentru a marca evenimentul, administratorii domeniului schiabil Gura Humorului au anunțat că în ziua în care inaugurează noua pârtie turiștii vor avea acces gratuit pe întregul domeniu schiabil”. Ni s-a precizat că „Șoimul II” va avea punct de plecare comun cu surata ei (și mai veche, inaugurată în 2010, și mai lungă). La deschiderea proiectului, în cadrul complexului humorean s-au inaugurat terenuri de sport, o piscină în aer liber și una acoperită, un bazin de înot pentru copii, un punct de informare turistică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: