Music Star „Petru Rareș” 2014

Sâmbătă, 15 februarie a.c., de la ora 18, la Casa de Cultură din Suceava va avea loc cea de-a IV-a ediție a concursului „Music Star «Petru Rareș»”, al cărui inițiator și coordonator este profesorul de educație muzicală Cristian Doboș.
 

Music Star „Petru Rareș” este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava și colaboratorilor acestora. „După ce trec de preselecții, cei mai buni interpreți și cele mai bune grupuri trebuie să interpreteze în concurs, live, o piesă românească și una din repertoriul internațional sau compoziții proprii. Lupta pentru premiile în valoare totală de 3000 de lei se dă pe trei secțiuni: secțiunea I pentru gimnaziu, secțiunea a II-a pentru liceu – muzică vocală și secțiunea a III-a pentru liceu – muzică vocal-instrumentală. Se mai oferă premiul de popularitate, premiul de compoziție, premiul pentru cel mai bun instrumentist și trofeul Music Star «Petru Rareș» pentru cea mai bună reprezentație din concurs” ne-a precizat prof. Cristian Doboș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: