Jocuri pe zăpadă la „Olimpiada albă”

Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” organizează sâmbătă, 1 februarie, „Olimpiada albă”, o activitate pe care asociația a mai organizat-o, sub o altă formă, în primii ani de activitate.
 

„Olimpiada albă” începe la ora 12 și este dedicată tuturor copiilor din Fălticeni. Întâlnirea va avea loc în curtea clădirii de pe strada Ion Dragoslav a Școlii „Mihail Sadoveanu”. Pe lângă mănuși, fiecare participant la „Olimpiada Albă” va veni cu săniuța. „Vom organiză un concurs de săniuș, așa cum se organiza cu foarte mulți ani în urmă. În curtea școlii, o să adaptăm jocurile noastre astfel încât să includă zăpada. O să facem un om de zăpadă uriaș, o să jucăm un fel de ștafetă în zăpadă, vom arunca la țintă, vom face un tunel prin zăpadă și multe altele care să-i facă pe cei mici să se distreze. Vă așteptăm la «Olimpiada albă!»” a spus Cezar Zaharia, coordonatorul GLT „Aripi în Europa” Fălticeni. „Aripi în Europa” are peste 10 ani de activitate, organizând la Fălticeni zile de joacă pentru copiii interesați să petreacă timpul liber legând prietenii și descoperind jocul dincolo de tentațiile pe care le oferă tehnologia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: