„Iarna în Poieniță”

A VI-a ediție a manifestării cultural-sportive și de divertisment „Iarna în Poieniță”, se va desfășura sâmbătă, 8 februarie 2014, de la ora 10, pe pârtia din satul Teșna, comuna Poiana Stampei.
 

Așa cum am aflat de la Petrică Chiforescu, directorul Casei de Cultură din Poiana Stampei, vor fi organizate concursuri sportive de schi, sanie și snowboard pe categorii de vârstă, băieți și fete, întreceri distractive, cum ar fi fotbal în clăpari, hochei cu măturoaie, frânghia voinicului, coborâri pe lopeți, fărașe, saci cu fân și un concurs gastronomic. După concursuri, cei prezenți sunt așteptați să petreacă, tot la pârtie, în compania solistului instrumentist Dănuț Lăcătuș, a formației „Frații Hariuc” și a câtorva soliști de muzică populară membri ai Ansamblului „Poienița”. Premiile și „gustările” vor fi oferite de Primăria și Consiliul Local Poiana Stampei, Direcția pentru Sport a Județului Suceava, Casa de Cultură, Școala Gimnazială Poiana Stampei, asociațiile „Turboforest” și „Roua Cerului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: