Primăria Suceava cheltuiește 70.000 lei pentru Revelion, cu 20.000 lei mai mult decât se anunțase inițial

Municipiul Suceava s-a asociat cu Iulius Mall în vederea susținerii manifestărilor cultural-artistice care se vor desfășura, în parcarea marelui centru comercial, cu prilejul trecerii dintre ani.
 

Astfel, pe lângă punerea la dispoziție a parcării în vederea susținerii evenimentului, Iulius Mall va participa și cu 50.000 de lei. Asocierea a fost aprobată ieri de către aleșii municipali, prin votul acestora suma inițială de 50.000 de lei avansată de la bugetul local fiind suplimentată cu încă 20.000 de lei, primarul Ion Lungu evidențiind că estimarea inițială s-a dovedit neacoperitoare. „Și în acest an, organizăm Revelionul la Iulius Mall, acolo unde se pare că este locația cea mai potrivită. Vrem să avem din nou un spectacol reușit, cu muzică pentru toate gusturile și toate vârstele”, a reliefat primarul. În noaptea Revelionului, la Suceava vor concerta Vița de vie, Ami, Romania, Sonny Flame și Odissey. Pe scenă vor urca, potrivit primarului Ion Lungu, aproape 20 de interpreți de muzică populară, printre care Sorin Filip, Călin Brăteanu, Marius Zgâianu, Andreea Chiseliță, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teișanu, Rodica Andronic și George Finiș.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI