Primii colindători la „Crai nou”, „îngerașii” de la Grădinița „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava

Zvon dulce și proaspăt de Crăciun au adus ieri la redacția ziarului „Crai nou” micii, frumoșii și imaculații colindători de la Grădinița „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, cărora le deschidem poarta cu drag de mai mulți ani încoace.
 

Îmbrăcați în costume populare bucovinene, cu tricolorul la brâu și cu trăistuța de-a curmezișul pieptului, dulci, minunați și serioși sub căciuli și broboade, micuții îndrumați de educatoarele Daniela Cârstiuc și Maria Doncean și-au luat foarte în serios misiunea. Nici corul Madrigal n-ar fi putut împrăștia atât de multă bucurie și căldură către gazde, cu atât mai mult cu cât cele 20 de glăscioare au adus în casa ziariștilor primele colinde de anul acesta. Cei 20 de micuți compun grupa „Îngerașii” a grădiniței patronată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. Și care creștin din lume nu și-ar dori să fie colindat de îngerași?! După mai multe colinde tradiționale, cei mici au pornit plugușorul, au și sorcovit, plecând mai departe, să ducă puritate creștină și urări de bine pentru anul care vine și altor suceveni. Îngerașii de grădiniță au lăsat în urmă un aer suav și curat și mult, mult surâs pe chipuri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI