Clienții UPC din Suceava navighează pe web cu viteze de 200 Mbps

> UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piață locală, lansează în premieră în Suceava serviciul de internet Fiber Power cu viteze de download de până la 200 Mbps
 

„Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu ceva nou, cu produse și servicii care să le ofere o experiență extraordinară. De aceea, produsele noastre superioare, cum este cel a cărui lansare o anunțăm astăzi – Fiber Power 200 Mbps – sunt întotdeauna dublate de consultanța și sprijinul oferite de echipa noastră. Strategia noastră are întotdeauna în centru clientul și oferirea unei experiențe extraordinare. Investim atât în infrastructură și dezvoltarea de produse noi, cât și în dezvoltarea echipei noastre, gata oricând să ajute clienții și să-i sprijine în alegerea soluțiilor potrivite”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC România. Clienții UPC din Suceava se pot bucura acum de viteze superioare de acces la lumea online. Cu Fiber Power 200 Mbps de la UPC, clienții au parte de o experiență online cu totul nouă, iar familiile din Suceava pot accesa instantaneu lumea online, prin WiFi, beneficiind de o conexiune rapidă și stabilă. Cu Fiber Power 200 Mbps, utilizatorii pot descărca 4,7 GB, echivalentul unui DVD, în doar 200 de secunde. Clienții din Suceava pot opta de astăzi și pentru Internet Fiber Power 150 Mbps. Detalii despre abonamentele Fiber Power sunt disponibile aici. Pentru a avea acces la serviciul de Internet, clienții trebuie să aleagă și un abonament de televiziune UPC. Pentru tinerii de până în 26 de ani, care își doresc doar un abonament de internet, UPC oferă Fiber Youth – un abonament Fiber Power 100 Mbps cu WiFi bonus. Detalii despre oferta UPC pentru tineri sunt disponibile pe website-ul companiei (http://internet.upc.ro/). Pentru a se putea abona la noile servicii UPC, clienții din Suceava pot accesa pagina www.upc.ro și pot consulta oferta curentă de abonare la serviciile companiei sau sunt invitați în magazinul UPC din Suceava, unde vor fi sprijiniți de unul din consilierii UPC în alegerea pachetului de servicii care li se potrivește. Venind în întâmpinarea clienților, care își doresc să economisească timp, UPC România a lansat un nou serviciu online, My UPC. Acesta facilitează accesul clienților la serviciile UPC printre care plata online cu un singur click, asistență și detalii despre cont. My UPC oferă o întreagă suită de alte avantaje, precum vizibilitatea unui istoric de client, localizarea serviciilor în funcție de adrese, activarea de notificări și biblioteca online de manuale, precum și tutoriale puse la dispoziție de UPC.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: