Prădători pe la casele oamenilor

> Bunuri de 3500 de lei au dispărut dintr-o casă din Dărmănești, și altele, de vreo 2000 de lei, din garajul unui gospodar din Gălănești
 

Persoane necunoscute au forțat ușa unei locuințe din Dărmănești, aparținând lui Vasile M., de 44 de ani, aflată în construcție, și au furat bunuri în valoare de aproximativ 3.500 lei. Având în vedere că imobilul este nelocuit, neracordat la energie electrică, nu avea gard împrejmuitor și nici vreun alt sistem de pază, hoții s-au aprovizionat în tihnă și fără frică. După ce au forțat ușa termopan de acces în locuință au avut timp să încarce din interior cam o tonă de valuri de fier beton și din beci încă o tonă de cartofi. Vineri la ora 16, proprietarul a descoperit paguba și a sunat autoritățile, care au demarat cercetările pentru identificarea hoților. Un localnic de 61 de ani din Gălănești a primit o vizită similară. Tot pe 29 noiembrie el a descoperit că hoții îi intraseră în garaj și au sustras un acumulator auto montat pe tractor, două drujbe, un flex și o găleată cu chei de diferite mărimi, bunuri în valoare de circa 2000 de lei. Și aici prădătorii au acționat cu ușurință pentru că proprietarul uitase deschisă ușa garajului. Mai mult, acesta este amplasat în grădina gospodăriei, iar accesul se făcea dinspre un teren viran. Poliția din Gălănești caută autorii și cu puțin noroc îi vor găsi laolaltă cu bunurile furate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: