Polițiștii suceveni au în lucru peste 3900 de dosare cu autori necunoscuți

Peste 2.200 de dosare de infracțiuni cu autori necunoscuți, din totalul de 6.531, are introduse în evidența specială Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.
 

Așa arată o informare a Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP) Suceava, potrivit căreia, în prima jumătate anului 2013, numărul infracțiunilor cu autori necunoscuți a scăzut cu 110. „În ceea ce privește soluționarea infracțiunilor înregistrate cu autori neidentificați, care totalizează 2.085 de dosare, numărul acestora a scăzut cu 110, rămânând în lucru, la structurile de poliție, 3.906 dosare, 2.445 fiind introduse în evidența specială”, se arată în raportul ATOP. Conform informării citate, în trimestrul al doilea al anului acesta, structurile IPJ Suceava au finalizat 1.289 de fapte penale, ceea ce reprezintă 65,69% din totalul infracțiunilor cu urmărire penală începută.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: