Regal de dans la Suceava, pe 7 și 8 septembrie

> „Bucovina Open” aduce în sala Liceului cu Program Sportiv sute de dansatori de top din România, dar și din Bulgaria, R. Moldova și Ucraina
 

Sâmbătă, 7 septembrie, începe la Suceava „Bucovina Open”, concurs național de dans sportiv, competiție înscrisă în calendarul federației de specialitate. Organizatorul principal, Clubul „Boom Dance” din Suceava, a ridicat ștacheta concursului intrând, odată cu a doua ediție, în sfera internațională, anul acesta fiind invitați pe parchet, alături de perechi din România, și concurenți de talie internațională din Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina. „Sub o altă titulatură, «Bucovina Open», și un alt concept, competiția de anul acesta va reuni unele dintre cele mai bune perechi de dans din România și nu numai, toate perechi de top în dansul european. Timp de două zile, publicul va putea asista și aprecia evoluția dansatorilor în 22 de concursuri oficiale și 14 neoficiale pe diferite categorii de vârstă și clase valorice. Am pornit cu mai mult curaj în această ediție după ce, anul trecut, concursul, care s-a numit «Cupa Bucovinei», a atras atenția a sute de dansatori din 20 de județe ale țării, care, timp de două zile, au făcut din Suceava capitala dansului sportiv românesc” a declarat Mihai Simioniuc, cel care alături de Sergiu Tihon conduce Clubul „Boom Dance”. „Bucovina Open” va avea parte nu numai de concurenți de top, ci și de o jurizare pe măsură. Competițiile oficiale se vor desfășura sub ochii a 12 arbitri de open internațional, 9 din România și 3 din străinătate. Suceava, cu două cluburi de dans reprezentative la acest nivel, va intra în concurs cu aproximativ 30 de perechi, la toate clasele valorice, printre ele perechi campioane și vicecampione naționale ale concursurilor de dans desfășurate anul acesta în alte localități din țară. Concursul național de dans sportiv de la Suceava se va desfășura în perioada 7 – 8 septembrie în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, în fiecare zi de la 9 dimineața, până după-amiază la ora 18. Biletul pentru o zi întreagă de spectacol costă doar 10 lei de persoană, un preț modic pentru explozia de frumusețe, eleganță, stil și acel „altceva” pe care îl oferă de fiecare dată combinația unică de sport și de artă ce se numește dans.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: