Norman Manea va fi prezent în această toamnă la Bruxelles

La invitația lui Jean Daniel, fondatorul, și a lui Laurent Joffron, editorul Le Nouvel Observateur, prestigiosul scriitor Norman Manea, sucevean la origine, va participa în luna octombrie a acestui an la Forumul „Reinventing Europe” (Reinventons l’Europe) ce va avea loc la Bruxelles, susține scriitorul și artistul plastic sucevean Constantin Severin.
 

Potrivit sursei citate, la eveniment vor fi prezenți, printre alții, Valery Giscard D’Estaing, Felipe Gonzales, Jose Luis Zapatero, Kemal Dervis, Jean-Marc Ayrault, Mario Monti, precum și laureați Nobel în economie, scriitori și intelectuali de vază, cunoscuți regizori de film și artiști. Marea manifestare europeană, inițiată de Le Nouvel Observateur (Paris), este organizată sub înaltul patronaj al lui Jacques Delors, Martin Schulz și Elio Di Rupo, prim-ministrul Belgiei, și se bucură de parteneriatul unor prestigioase publicații de cultură (Le Soir, De Standaard, El Pais, La Repubblica, Kathimerinini, RTBF, Arte etc.). Forumul se va desfășura la Centre de Fine Arts, Bruxelles, în zilele de 11 și 12 octombrie 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: