Din râul Suceava și din lacul de acumulare de la Lipoveni

Două persoane care s-au înecat au fost scoase de pompieri

Echipaje ale Detașamentului de pompieri Suceava au intervenit pentru recuperarea a două persoane înecate, una în râul Suceava, pe raza localității Mihoveni, și a doua, în lacul de acumulare de la Lipoveni.
 

Cazurile au fost anunțate la o diferență de două minute între ele, începând cu ora 14.30. La Mihoveni, pompierii au scos din albia râului Suceava, cu mijloacele din dotare, trupul unui bărbat, neidentificat, cu vârsta de aproximativ 35 de ani. Echipajul de scafandri de la Detașamentul Suceava l-a căutat pe Constantin C. (53 ani), care, după declarațiile martorilor aflați la fața locului, a dispărut sub apă în timp ce încerca să traverseze înot lacul de acumulare de la Lipoveni. După aproximativ 50 de minute de la scufundare, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit, la distanță de aproximativ 20 de metri de mal, la o adâncime de patru metri. În ambele misiuni, cadavrele au fost predate autorităților abilitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: