La Universitate

Doar 5 locuri disponibile pentru candidații de etnie romă la admiterea din toamnă

Pentru cea de-a doua sesiune de admitere, care se va desfășura în perioada 5-12 septembrie 2013, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava oferă absolvenților de liceu 108 locuri bugetate și 963 locuri cu taxă pentru programele de licență IF, iar la programele ID, 269 de locuri, a informat, într-un comunicat de presă, Adina Colomeischi, purtător de cuvânt în cadrul instituției de învățământ superior.
 

Potrivit sursei citate, mai sunt disponibile 5 locuri pentru romi și 123 pentru români de pretutindeni, respectiv 13 locuri pentru candidați din Republica Moldova cu bacalaureat în România. Reamintim că, după prima sesiune de admitere, la USV s-au înmatriculat 1.458 de studenți la cele 47 de programe de licență IF (învățământ cu frecvență), 296 la programele de licență ID (învățământ la distanță) și 376 la masterat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: