MusicFest „Fani Adumitroaie”

“Fani Adumitroaie a fost un artist complex și un om deosebit, un prieten adevărat”, cam asta spun toți cei care l-au cunoscut.
 

În memoria sa s-a organizat cea de-a IV-a ediție a Festivalului MusicFest “Fani Adumiroaie”. Desfășurat în Talcioc Cultural, festivalul a reunit muzicieni de calibru național și internațional pentru a onora memoria “unuia dintre cei mai buni păstrători ai tradiției bluesului tradițional acustic din România”. Organizatorii au promis că vor continua tradiția festivalului și în anii ce urmează, sperând ca amploarea festivalului să fie tot mai mare, în condițiile în care “niciun artist nu a refuzat invitația”, ar fi vrut mult mai mulți să participe, însă nu a fost posibil în doar două zile de festival. Festivalul a debutat cu o proiecție – filmări unice din concerte cu Fane Adumitroaie (din colecția personală a lui Michael Tewe) și a continuat cu o impresionantă desfășurare pe scenă a artiștilor invitați. Artiști profesioniști au dus povestea lui Fani Adumitroaie mai departe, lăsând publicul cu dorința de a-i revedea cât de repede.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: