Păcăliți sunt românii…

„De ziua păcălelilor, românii au aflat mai direct ca niciodată că au fost mințiți de USL, iar laptele și mierea promise sunt, de fapt, scumpiri în lanț” susține senatorul PDL de Suceava Gheorghe Flutur.
 

Parlamentarul democrat-liberal, care deține și funcția de secretar general al PDL, arată într-un comunicat de presă că de la 1 aprilie s-a introdus coplata în spitale, s-au scumpit pașapoartele, taxele de pod peste Dunăre și gazele naturale pentru consumatorii non-casnici. Tot de la 1 aprilie au crescut prețurile la bere și țigări, deși creșterea accizelor pentru acestea trebuia să se aplice de la 1 iulie, dar Guvernul USL este cel care a decis decalarea calendarului cu trei luni pentru a genera încasări suplimentare la buget. „Scumpirea cu 5% a gazelor naturale pentru consumatorii industriali, non-casnici, va genera scumpiri în lanț la toate produsele. O nouă majorare, atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei non-casnici urmează să intre în vigoare începând cu 1 iulie” a menționat liderul PDL. El a subliniat că USL nu a spus un cuvânt despre toate aceste scumpiri nici în campania electorală și nici în timpul primului guvern condus de Victor Ponta și consideră că marea majoritate a scumpirilor sunt generate de Guvernul Ponta, de modificările fiscale anunțate de pe o zi pe alta. „USL nu a spus un cuvânt nici despre creșterea taxelor și impozitelor locale, pe care le-a infirmat chiar cu putere, despre birurile puse în spatele fermierilor și agricultorilor din România, despre impozitele IMM-urilor sau despre timbrul de mediu. Creșterile de salarii și pensii nu acoperă nici măcar o treime din creșterile de prețuri prognozate pentru acest an”, susține Gheorghe Flutur. Senatorul PDL consideră că, pentru USL, ziua păcălelilor este în fiecare zi, iar cei păcăliți sunt românii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: