New York – London – Sucevița – Paris – Tokyo

Ieri a avut loc deschiderea oficială a „Centrului de Agrement Popas Turistic Bucovina” din Sucevița. Într-un cadru festiv în care s-au îmbinat cu grație aerul rustic, tradițional al zonei cu nevoia de confort și calitate a omului modern, sprijiniți și de peisajul natural excepțional, am aflat care sunt noile oportunități de petrecere a timpului liber pe care Popas Turistic Bucovina le oferă celor ce aleg să-l viziteze.
 

Astfel, gazda evenimentului și omul din spatele acestei investiții, dl Constantin Chetraru, cu mândria lucrului bine făcut, a prezentat locația și toate facilitățile de care vă puteți bucura începând de astăzi: salină, bazin de înot pentru adulți și pentru copii, jacuzzi, bazine pentru băi cu plante aromatice, sare de baie și băi de gheață, saună finlandeză și infra-saună, sală fitness, bowling, sală pentru tenis de masă, centru de relaxare, odihnă și întreținere corporală, biliard, snooker, darts, air-hockey, fotbal de masă, jocuri de salon. Spațiile prezentate sunt impresionante atât prin design, cât și prin calitatea lucrărilor și aparaturii folosite, de la piscina din care poți admira peisajul prin vitrine generoase la sala de bowling, totul inspiră profesionalism. Dotările ultramoderne, varietatea modalităților de petrecere a timpului liber, promit detașare și relaxare. Pe lângă cele menționate mai sus, Popas Turistic Bucovina, dacă mai era nevoie de prezentare, oferă cazare, restaurant, săli de conferință, activități turistice. Popas Turistic Bucovina a investit continuu în dezvoltarea serviciilor și infrastructurilor de primire și servire, în promovarea zonei, a tradițiilor și obiceiurilor locale, participând la târguri internaționale de turism și organizând evenimente cu specific tradițional românesc în Franța, Germania etc. și a dovedit că experiența de peste 20 de ani în domeniu duce la servicii de calitate și performanță.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: