Special pentru cei care doresc să fie mai aproape de cei dragi

Vodafone România lansează o nouă ofertă pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

> Cu noua ofertă, Total 5 Spania și Italia, minutele naționale pot fi utilizate acum și în rețelele mobile din Spania și Italia
 

Utilizatorii Vodafone din județul Suceava au acum la dispoziție o nouă opțiune, Total 5 Spania și Italia, prin care își pot utiliza minutele naționale incluse și pentru convorbirile internaționale, în rețele mobile și fixe din Italia și Spania. Cu noua opțiune, utilizatorii Cartelei Vodafone pot fi în permanență în legătură cu prietenii și familia din străinătate, la prețuri avantajoase. Opțiunea Total 5 Spania și Italia oferă 100 de minute internaționale în Spania și Italia pe mobil și fix sau internaționale pe fix în UE sau minute și SMS-uri naționale, 4500 de minute și SMS-uri în rețea și 75 de MB Internet pe mobil, pentru 5 euro credit/lună. De noua ofertă beneficiază atât clienții care achiziționează o nouă cartelă Vodafone, cât și cei existenți, și poate fi activată printr-un SMS gratuit la 321 cu textul „Oferta” sau prin apel gratuit la *100#. Mai multe informații sunt disponibile în magazinele și la distribuitorii autorizați Vodafone din județ. Oferta lansată ieri vine să completeze portofoliul Vodafone și răspunde nevoii clienților săi de a fi în permanentă legătură cu cei dragi aflați în străinătate. Cu noua ofertă, utilizatorii cartelei Vodafone pot vorbi cu cei dragi în rețelele fixe și mobile din Spania și Italia, fără costuri suplimentare. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: