Unchiul violator a fost trimis în judecată

> Valerian Vasile Tanasan a negat mai bine de 1 an că și-a violat nepoata, dar la începutul lunii ianuarie rezultatul probei AND l-a trimis după gratii
 

Valerian Vasile Tanasan, unchiul care și-a abuzat nepoata încă de când avea 5 ani, a fost trimis în judecată. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava îl acuză pe bărbatul de 45 de ani, din localitatea Comănești, de viol și corupție sexuală, ambele infracțiuni în formă continuată. Copila abuzată are acum 9 ani, dar timp de aproape 4 ani a fost supusă de propriul ei unchi unor situații greu de închipuit. Ea era obligată să întrețină relații sexuale orale și de vreo doi ani încoace să se uite cu el la filme porno. Bărbatul o silea să se dezbrace și se masturba în fața ei. ADN-ul nu minte niciodată Tanasan a fost arestat preventiv doar la începutul acestei luni, deși faptele sale odioase au ajuns să fie cercetate încă din vara anului 2011. În timp ce el a negat virulent că și-ar fi abuzat nepoțica, procurorii nu au putut lua vreo măsură asupra lui, din lipsă de probe. Proba ADN nu minte însă niciodată, astfel că, în urma rezultatelor venite abia la începutul acestui an, s-a dovedit că urmele de spermă de pe un maieu și niște pantaloni ai copilei aparțin lui Tanasan. Treburile s-au mișcat apoi repede, astfel că procurorii dețin acum probe suficiente despre faptul că “în perioada 2008 – 2011, prin constrângerea părții vătămate minore M.D.A. și profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și a înțelege semnificația unui act sexual, în repetate rânduri, inculpatul a comis acte cu caracter obscen asupra acesteia și totodată a întreținut raporturi sexuale” a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. După patru ani de traume fizice și psihice și o copilărie distrusă, apoi încă un an în care s-a așteptat o amărâtă probă ADN, sunt acum, în sfârșit, șanse ca violatorul ce-și spunea unchi să plătească pentru toate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: