„Pirotehniști” de clasa a II-a, din Bazar – cercetați penal de poliție

Ieri, în cadrul unei acțiuni specifice, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase – Inspectoratul de Poliție Județean Suceava au acționat în locurile unde se efectuează activități de comerț, ocazie cu care, în Bazarul Suceava au fost constatate două infracțiuni privind încălcarea Legii 126/1995.
 

Astfel, Mihai C., din municipiul Suceava, a fost identificat având asupra sa 5080 bucăți articole pirotehnice din clasa a II-a de explozibilitate, în scopul comercializării. De asemenea, Violeta D., tot din Suceava, deținea ilegal, în scopul comercializării, cantitatea de 1068 bucăți articole pirotehnice de aceeași factură. Din cercetări, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, a rezultat că făptuitorii nu sunt autorizați de instituțiile competente pentru a deține și comercializa articole pirotehnice, iar cu privire la proveniența acestora, ei au declarat că le-au procurat în cursul anului de la persoane necunoscute, cu scopul de a le recomercializa în această perioadă. Cantitățile de articole pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și continuării cercetărilor. În cauză s-au întocmit dosare penale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: