Trei ore pe întuneric, în mijlocul târgului, din cauza viscolului

Zeci de apartamente din zona bulevardului 1 Mai din Suceava au rămas miercuri seară fără energie electrică. Întreruperea furnizării serviciului a fost de lungă durată, beneficiarii stând în beznă aproape 3 ore.
 

„Jocul” de lumini a început la puțin timp după ora 17, când lumina becurilor din mai multe apartamente a început să scadă în intensitate, să se stingă, apoi să se aprindă din nou, iarăși să pălească, pentru ca în jurul orei 18 alimentarea să se întrerupă definitiv. Până atunci însă, brusc nealimentate cu energie electrică, centralele termice care funcționau în plin au început să „horcăie” și să scoată tot felul de sunete ciudate, în funcție de marca și gradul de uzură al fiecăreia. Panicați, locatarii au scos din priză toți consumatorii de energie și au așteptat la lumina lumânărilor și lanternelor să vină curentul electric. Care a revenit cu puțin înainte de ora 21, când sucevenii afectați de cea mai lungă pană de curent din ultimii ani, din zona respectivă, au cutezat să repună în funcțiune aparatura electrică din casă. Deși o explicație oficială n-am putut obține de la reprezentanții locali ai E.ON Suceava, neoficial, se pare că vinovat de toată problema a fost viscolul, care a tot tras de un cablu electric, iar acesta va fi provocat pe undeva, mai întâi un contact imperfect, apoi deconectare parțială.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: