„Magia Crăciunului”

De la ora 14, astăzi, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni va găzdui ediția a IV-a a spectacolului caritabil „Magia Crăciunului”.
 

Programul artistic cuprinde dansuri, momente de teatru și scenete umoristice, colinde și o paradă a modei. Proiectul educațional „Magia Crăciunului” se va încheia cu o expoziție cu vânzare a unor decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă, lucrate manual de voluntari. Evenimentul este organizat de Grădinița Specială Fălticeni, în parteneriat cu cele trei colegii din municipiu: „Nicu Gane”, „Mihai Băcescu” și „Vasile Lovinescu”. „Sumele adunate din vânzarea biletelor la spectacol și din vânzarea obiectelor din expoziție vor fi folosite pentru copiii de la Grădinița Specială Fălticeni, copii care nu pot auzi colindul tradițional, nu pot vesti Nașterea Domnului sau nu se pot deplasa pentru a vedea jocul caprei sau al ursului” au precizat organizatorii. Evenimentul se înscrie în Proiectul Național de Acțiune Comunitară bazat pe voluntariat „Împreună pentru o viață mai bună”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: