PSD Suceava 2020

În urma ședinței CJ Suceava

Asociația „Produs în Bucovina” n-a obținut spațiu în Casa Prieteniei

> Consilierii județeni PDL au votat împotriva începerii procedurilor de închiriere a unui spațiu pentru Asociația „Produs în Bucovina”
 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, că PDL susține promovarea produselor tradiționale din Bucovina când îi convine sau doar când PDL e la putere. El a făcut această precizare după ce PDL și PPDD au votat împotriva unui proiect de hotărâre al CJ Suceava pentru închirierea unei suprafețe de 16 mp în Casa Prieteniei unde ar fi dorit Asociația „Produs în Bucovina” să-și amenajeze un spațiu. Proiectul de hotărâre supus aprobării prevedea acordul CJ Suceava pentru închirierea unui spațiu de 16 mp în clădirea Casa Prieteniei în vederea organizării unei licitații în urma căreia să se stabilească viitorul chiriaș. Inițiativa a fost motivată prin cererea Asociației „Produs în Bucovina” de a avea un spațiu amenajat în această clădire unde mai funcționează reprezentanțele regiunilor europene cu care județul Suceava este înfrățit. Consilierii județeni PDL au cerut ca în hotărâre să se precizeze clar că aceasta va fi închiriată de Asociația „Produs în Bucovina”, deși președintele CJ Suceava le-a explicat că o asemenea precizare nu poate fi inclusă întrucât urmează să fie organizată o licitație. Nechifor a subliniat că nu se poate stabili printr-o hotărâre a consilierilor județeni câștigătorul unei licitații care urmează să fie organizată ulterior și că proiectul de hotărâre prevede doar acceptul consilierilor pentru procedurile legale în vederea închirierii spațiului. Cu toate acestea, consilierii județeni PDL au votat împotriva începerii procedurilor de închiriere, iar proiectul de hotărâre a fost respins. „Mă întreb când susține PDL produsele tradiționale din Bucovina. Doar când sunt la putere?”, s-a întrebat Cătălin Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: