Pădure de brazi de Crăciun în curtea unui slătinean

La Postul de Poliție Comunal Slatina s-au primit, marți dimineață, date cu privire la deținerea de către un anume Vasile R., de 38 de ani, din localitate, a unei cantități mari de pomi de iarnă, fără documente legale de proveniență.
 

S-a dispus constituirea unei echipe operative formate din lucrători ai Poliției Fălticeni, ai Secției 7 Poliție Rurală Mălini, ai Postului de Poliție Comunal Slatina și specialiști silvicultori ai Ocolului Silvic Mălini, care s-a deplasat la domiciliul suspectului, unde s-a constatat existența în perimetrul gospodăriei a unui număr mare de pomi de iarnă, care nu aveau prevăzute crotalii. S-a procedat la inventarierea mărfii, stabilindu-se că este vorba de 766 brazi, pentru care nu au fost prezentate documente de proveniență. „Întrucât proprietarul nu s-a prezentat pentru a justifica proveniența pomilor de iarnă găsiți la domiciliul său, în temeiul Lg. 171/2010, s-a dispus ridicarea acestora și predarea în custodie Ocolului Silvic Mălini. Urmează să fie verificată proveniența pomilor de iarnă ridicați și să se dispună confiscarea. Valoarea pomilor de iarnă ridicați este de 19.150 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. Verificările sunt continuate agenții Postului de Poliție Comunal Slatina, sub coordonarea Poliției municipiul Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: