Amânare

Târgul de Turism al Bucovinei se ține la mijlocul lui octombrie

Consiliul Județean Suceava a decis, ieri, ca Târgul de Turism al Bucovinei să se organizeze în perioada 12-14 octombrie, fiind astfel amânat cu două săptămâni față de data stabilită inițial.
 

Președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, luni, după ce consilierii județeni au votat în unanimitate perioada în care se va organiza Târgul de Turism al Bucovinei, că amânarea a fost determinată de faptul că în aceeași perioadă se desfășoară două manifestări similare în Regiunea de Nord-Est și că autoritățile sucevene doresc ca la acest târg să participe cât mai multe firme. El a precizat că organizatorii intenționează să vină cu o abordare nouă pentru această manifestare, care să pună în valoare unicitatea Bucovinei ca destinație turistică. CJ Suceava a aprobat organizarea târgului în parteneriat cu Universitatea Suceava, Camera de Comerț și Industrie și Primăria Suceava. La eveniment vor fi invitați partenerii externi ai județului Suceava, asociații profesionale, operatori și agenți din turism atât din județ cât și din țară, centre de informare turistică, meșteri populari, administrații locale cu activitate în domeniul turismului. Pe lângă manifestările specifice vor fi organizate un info-tur pentru agenții și jurnaliștii din turism, o seară bucovineană și un spectacol artistic pentru publicul larg. Pentru organizarea manifestării a fost alocată suma de 100.000 lei din bugetul propriu al CJ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: