Complexul Terapeutic „Blijdorp Romania – O Nouă Viață” împlinește 10 ani de activitate

Asociația Blijdorp Romania și Fundația „O Nouă Viață” (inclusiv în calitate de sponsor) organizează, pe 14 septembrie a.c., de la ora 9, celebrarea a 10 ani de activitate a Complexului Terapeutic „Blijdorp Romania – O Nouă Viață”.
 

Complexul Terapeutic „Blijdorp Romania – O Nouă Viață”

Margareta Isăilă, director executiv al DGASPC Suceava, ne-a informat că, la manifestarea aniversară, vor participa o delegație (26 persoane) din Belgia, alta din Marea Britanie (4 persoane), reprezentanți ai Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, oficiali locali, membri din România și Belgia ai Clubului Rotary, reprezentanți ai unor ONG-uri, parteneri din Programul de acțiune comunitară „Împreună”. Totodată, manifestarea va prilejui și o întâlnire a foștilor angajați, a colaboratorilor statornici ai complexului și a părinților care au avut sau au copii care beneficiază de serviciile complexului terapeutic. Gazde și invitați vor prezenta, cu acest prilej, gândurile lor „la 10 ani”, cum a evoluat centrul și, evident, care îi sunt perspectivele. Oaspeților li s-a pregătit un program realizat de copii (dar și pentru copii): „dansul cărucioarelor”, dansuri populare etc. Însă și momente folclorice cu Leonard Zamă și Grupul „Balada” Fălticeni (condus de Maria Tanasă și Manuela Pohoață) – ne-a mai informat Margareta Isăilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: