PSD Suceava 2020

Fostul director la Drumuri și Poduri, Eugen Girigan, propus ca administrator special

Consiliul Județean Suceava urmează să decidă, astăzi, dacă va aproba propunerea ca fostul director al SC Drumuri și Poduri SA Suceava până în 2008, Eugen Girigan, să fie administratorul special al acestei societăți, aflate de anul trecut în procedură de reorganizare.
 

Potrivit expunerii de motive pentru această hotărâre, administratorul judiciar al SC Drumuri și Poduri SA Suceava, firma Multiconsult IPURL, a anunțat CJ Suceava că în AGA a societății de drumuri și poduri s-a decis numirea ca administrator special a Întreprinderii Individuale Eugen Girigan. Totodată, administratorul judiciar informează că administratorului special trebuie să i se stabilească și remunerația lunară pentru activitatea prestată. În aceste condiții, CJ Suceava urmează să dezbată un proiect de hotărâre prin care se stabilește remunerația lunară a administratorului special cu suma de 4.500 de lei, dar și să confirme decizia AGA de numire a Întreprinderii Individuale Eugen Girigan în această calitate. Eugen Girigan a condus SC Drumuri și Poduri SA până în anul 2008, când a fost înlocuit din funcție de fosta conducere PDL a CJ Suceava. În 2011, societatea Drumuri și Poduri SA, la care CJ Suceava este unicul acționar, a intrat în procedură de reorganizare după ce firma a înregistrat pierderi foarte mari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: