42 de persoane din arestul IPJ ar putea vota la secția de la Direcția Silvică

Persoanele care se află în arestul IPJ Suceava, precum și bolnavii care se vor afla pe data de 29 iulie în spitalele din județ vor vota la referendum la cea mai apropiată secție de votare, respectiv prin intermediul urnei mobile.
 

Potrivit afirmațiilor făcute de prefectul Florin Sinescu, în cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, conform Hotărârii Biroului Electoral Central, persoanele care sunt reținute în arestul Inspectoratului de Poliție al județului Suceava și care au dreptul au putut solicita să voteze, cel târziu până vineri, prin cerere adresată comandantului locului de reținere. „La IPJ Suceava se află în arest, în momentul de față, 42 de persoane, iar comandantul locului de reținere are obligația de a depune cererile la cea mai apropiată secție de votare, astfel că, pentru persoanele care vor dori să voteze, cea mai apropiată secție de votare este cea de la Direcția Silvică Suceava”, a declarat Florin Sinescu. Tabele de vot vor fi întocmite și se va solicita urna mobilă și în unitățile medicale din județul Suceava. „Conducătorii unităților spitalicești vor întocmi tabele cu persoanele care doresc să-și exercite dreptul de vot prin intermediul urnei mobile, pe care le vor înainta celei mai apropiate secții de votare. Persoanele internate după depunerea tabelului centralizator, vor vota prin intermediul urnei mobile la cerere individuală, care va fi înaintată în ziua referendumului național tot prin grija conducerii unității spitalicești. Sâmbătă, după ora 20, se va realiza centralizarea tuturor tabelelor care au fost depuse la secțiile de votare, în vederea identificării numărului aproximativ de persoane care vor vota prin intermediul urnei mobile”, a mai adăugat Florin Sinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: