Luna spânzuraților

Florin I., de 29 de ani, din Pătrăuți, și-a pus luni ștreangul de gât. El a fost găsit spânzurat de o grindă în șura casei, de un consătean care a anunțat imediat tragedia la poliție.
 

Tânărul care s-a sinucis nu prezenta pe corp alte semne de violență decât cele specifice, în jurul gâtului, motiv pentru care polițiștii nu au suspiciuni privind producerea unei fapte penale. Tânărul de la Pătrăuți este a patra persoană care a ales să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se, în ultima săptămână. Pe 4 iulie, Maria N., din Suceava, și-a găsit soțul Ilie, bărbat de 32 de ani, decedat la capătul ștreangului legat de tocul ușii de la baie. Personalul medical de pe ambulanța chemată imediat de femeie n-a mai putut face nimic pentru soțul ei, în ciuda eforturilor de resuscitare. În comuna Verești s-a sinucis, pe 6 iulie, Luciea B., în vârstă de 80 de ani. Ea a legat funia de clanța unei uși din propria locuință și s-a lăsat în jos până când lațul i-a stins și ultima picătură de viață. A fost găsită astfel de către fiica ei, cea care a declarat de altfel că mama sa suferea de afecțiuni psihice, iar anul trecut ea avusese o altă tentativă de suicid. Pe 8 iulie, a fost găsit spânzurat de un copac din pădurea OS Falcău un tânăr de doar 17 ani. H.P. dispăruse de acasă pe data de 25 iunie, iar tatăl său a anunțat dispariția pe data de 2 iulie. Șase zile mai târziu avea să-și găsească feciorul, fără viață, atârnat într-un copac din pădure, la nici 500 de metri de casă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: