Ultima probă la bacalaureat se desfășoară azi la 14 discipline

Astăzi se desfășoară ultima probă scrisă din actuala sesiune de bacalaureat, proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, la care s-au înscris 6235 de candidați din județul Suceava.
 

Sunt 14 discipline la această probă: fizică, biologie vegetală și animală, chimie organică T1 și T2, chimie anorganică T1 și T2, geografie, logică, psihologie, economie, filosofie, sociologie, informatică, anatomie și fiziologie umană. Cei mai mulți dintre candidații suceveni sunt înscriși la geografie – 2374, peste 1300 vor da la biologie vegetală și animală T1, 1037 au ales anatomia și fiziologia umană, genetică și ecologia umană T2, 536 din candidați preferând fizica, iar 241 informatica. Mai sunt 208 candidați care au ales chimia anorganică T2, disciplinele cu cei mai puțini candidați fiind sociologia (31) și psihologia (30). Rezultatele înainte de contestații se vor afișa duminică 8 iulie. Pe 9 iulie, între orele 8 și 12, se vor depune contestațiile, care vor fi rezolvate în perioada 10-12 iulie. Afișarea rezultatelor finale va fi pe 13 iulie. La nivel național, peste 175.000 de absolvenți de liceu s-au înscris la proba la alegere a bacalaureatului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: