PRM Suceava salută

Conducerea Organizație Județene Suceava a Partidului România Mare a salutat inițiativa Uniunii Social Liberale de a revoca din funcția de președinte a Camerei Deputaților și Senatului pe Roberta Anastase și, respectiv, pe Vasile Blaga.
 

Șeful peremiștilor suceveni, Gheorghe Acatrinei a declarat, într-o conferință de presă, că, în primul rând, Roberta Anastase s-a făcut vinovată de mai multe încălcări ale regulamentului Camerei Deputaților, conducând cu rea-credință ședințele acesteia din urmă. Pe de altă parte, Acatrinei a apreciat că la conducerea celor două camere ale forului legislativ suprem nu pot să stea doi reprezentați ai unei minorități politice. „Aceștia oricând ar fi putut bloca orice inițiativă parlamentară și trage de timp, prin nediscutarea proiectelor în ședințele birourilor permanente”, precizează Gheorghe Acatrinei. La fel, liderul județean al Partidului România Mare crede că, prin aceste „mutări” strategice, Uniunea Social Liberală și-a netezit calea înspre demersurile de suspendare a președintelui României, Traian Băsescu. „Prin aceasta, USL a demonstrat că este pregătită din toate punctele de vedere pentru a trece la formalitățile pentru suspendarea președintelui țării. Noi, Filiala Județeană Suceava a Partidului România Mare, dorim ca această procedură să fie cât mai urgentă. Astfel, va fi întronată dreptatea și se va asigura o conducere fermă, pentru rezolvarea problemelor celor care, de atât timp, așteaptă soluții omenești”, a reliefat liderul organizație județene a PRM, Gheorghe Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: