Deputatul Dumitru Pardău părăsește PDL și se întoarce la liberali

Secretarul Camerei Deputaților, deputatul Dumitru Pardău, prim-vicepreședinte al PDL Suceava, a decis să părăsească Partidul Democrat-Liberal și să revină în rândurile liberalilor. El și-a anunțat decizia prin intermediul unui comunicat de presă, în care a ținut să menționeze că a luat această decizie după ce s-a consultat și cu primarii din colegiul pe care îl reprezintă.
 

Dumitru Pardău

„Am luat decizia de a demisiona din PDL după o perioadă de analiză de câteva luni. Am decis după ce m-am consultat cu oameni din zona pe care o reprezint în Parlamentul României și după ce m-am consultat cu primarii localităților din colegiul nr.9”, arată deputatul sucevean în comunicat. El a arătat că este corect din partea sa să țină seama de părerile populației și ale primarilor pe care îi reprezintă. „Este o onoare să lucrezi cu acești primari foarte buni, oameni gospodari, oameni responsabili. Se știe că am spus acest lucru întotdeauna, deschis, fără să țin cont de culoarea lor politică, bazându-mă pe modul foarte bun de lucru dintre noi”, a menționat Pardău. El susține că nu toată lumea va fi de acord cu această decizie, o decizie greu de luat, dar consideră că este decizia corectă. „Cu toții avem neîmpliniri, cu toții avem nemulțumiri, dar cred că cea mai importantă este dorința de a face cât mai multe lucruri bune pentru localitățile din zona de munte. Ca parlamentar am avut o atitudine corectă în Parlamentul României, mi-am făcut datoria onest, iar ca secretar al Camerei Deputaților și membru în Biroul Permanent am respectat și îndeplinit atribuțiile care mi-au fost încredințate”, mai arată Pardău. Deputatul sucevean a subliniat că, în calitate de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților, nu a pus politicul deasupra atribuțiunilor, întrucât această funcție este în slujba tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea politică. „Nu mă simt trădător. Din contră, mă simt trădat. De ceva vreme mă simt trădat în sensul în care totul era decis de câteva persoane și aproape orice propunere, idee, soluție era considerată ca o problemă personală, nu una de fond. Am simțit că nu sunt ascultat, că părerea mea aproape nu contează. Nu contest faptul că s-au luat decizii bune, dar am realizat că drumul este din ce în ce mai greșit”, a mai arătat Dumitru Pardău. El subliniază că regretă despărțirea de o parte din colegii din PDL, oameni de o calitate deosebită, oameni care au fost la fel de disciplinați ca și el și are senzația că unii sunt la fel de dezamăgiți. „Vreau să mulțumesc colegilor din PNL pentru modul civilizat în care m-au primit. Sunt deosebit de mulțumit și bucuros că am fost primit bine și îi asigur de buna mea intenție, de colegialitatea mea, de faptul că eu cred că împreună putem face lucruri bune pentru județul Suceava. Sunt adeptul discuțiilor deschise, al părerilor rostite, al luării deciziilor împreună”, mai arată Dumitru Pardău în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: