Curiozitate… concesivă

Liberalii suceveni sunt de părere că, odată finalizate, lucrările de infrastructură derulate în centrul municipiului reședință de județ vor fi un test de garanție pentru proiectele de investiții implementate de administrația Lungu.
 

În cadrul unei conferințe de presă susținute pe parcursul zilei de joi, președintele Organizației Municipale a PNL Suceava, Marius Zmău, a afirmat că este foarte curios să vadă cât va ține asfaltul ce va fi turnat în zona centrală, unde va fi și blocată circulația pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică. Marius Zmău s-a arătat însă mai încrezător față de celelalte lucrări de asfaltare realizate pe străzile orașului și speră că vor fi mai de calitate decât celelalte care au început deja să se strice, iar odată finalizate, lucrările din centru vor reprezenta rezultatul examenului de calitate pentru proiectele demarate de actualul deținător al fotoliului de șef al administrației publice locale, Ion Lungu, pe parcursul mandatului anterior. „Am văzut că domnul primar se chinuie să asfalteze centrul orașului și blochează circulația. Ei bine, cu toții vom fi martorii garanției! Sunt foarte curios să văd cât va ține acest asfalt pe unde se înregistrează zilnic o afluență sporită de autovehicule, ce garanție vor avea lucrările”, a conchis Marius Zmău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: