Fălticeni

Spectacole de muzică și dans

Sâmbătă și duminică, Mix Music București a organizat în Piața „Nada Florilor” din Fălticeni două spectacole de muzică și dans, dar și numeroase concursuri dotate cu premii.
 

Andreea Balan

Sâmbătă, atmosfera a fost „încălzită”, de la ora 17, de Mihai Sandel, fratele celebrei cântărețe Andra, cu ritmurile de muzică populară și etno. Cel care a dat startul la distracție, aproape de ora 19, a fost prezentatorul TV Cătălin Măruță, care, înainte de începerea concertelor, a căutat în public „cea mai tare gospodină”, aceasta trebuind să aibă asupra ei și să prezinte pe scenă un obiect utilizat în bucătărie, apoi a căutat domnișoare care să renunțe la obiectele personale. Și aici concurența a fost strânsă, fetele urcate pe scenă renunțând ușor la bluze și la papuci, iar departajarea pentru a obține premiile oferite de sponsor fiind făcută de un accesoriu al sutienului. Tot pentru premii s-au întrecut și câțiva tineri care au interpretat melodiile pe care le știu ei mai bine, desemnarea celor mai buni revenind publicului, care i-a răsplătit cu aplauze, și, la rândul său, sponsorul – cu premii. Vedete îndrăgite și trupe apreciate de cei peste 7.000 de spectatori au urcat apoi pe scenă. Prima care a concertat a fost Emma, o tânără solistă, cunoscută și pentru colaborarea cu Sistem la piesa “People are People”, după care a urcat pe scenă fostul solist al trupei Talisman, Tavi Colen, care a dedicat cea mai recentă melodie „Spune-mi” tuturor fetelor din Fălticeni, după care i-a îndemnat pe cei prezenți „s-o facem lată, ca altă dată, s-o facem lată, până în zori”. Chiar dacă nu au făcu-o lată până în zori cu Tavi Colen, cei mai plinuți domni și cele mai plinuțe doamne s-au întrecut la propunerea lui Măruță în „Concursul persoanelor cu greutate”. La proba cântarului au fost admiși domnii peste 120 de kilograme și doamnele cu mai mult de 100 de kilograme. Printre „greii” Fălticeniului s-au aflat Mugurel, cu 167 de kilograme, și doamna Elena, cu ceva peste 100 de kilograme. În aplauzele publicului s-a desfășurat și megashow-ul realizat de Keo, Skizzo Skillz și Roxy de la Blaxy Girls. Cei trei au cucerit publicul cu piese mai noi sau mai vechi. Seara s-a încheiat cu un duel al DJ-ilor. DJ Marius, inițiatorul și dezvoltatorul conceptului de Mix Music Evolution, și DJ Jungle, cunoscut în discoteci pentru petrecerile de neuitat, au oferit un spectacol de muzică, lumină și dans, cei doi mixând îmbrăcați în ținute de epocă, în roboți sau în ținute sport, spectatorii aplaudând atât prestația DJ-ilor, cât și pe cea a celor trei dansatoare. Duminică, pe scena din Piața „Nada Florilor”, au evoluat Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Connect-R și Proconsul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: