„E cazul să lăsăm vorbele deoparte și să trecem la fapte”

a spus noul primar al Dornei, Ilie Boncheș
Vineri, în zi de sărbătorire a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, în Sala Oglinzilor din cadrul Primăriei municipiului Vatra Dornei s-a desfășurat ședința festivă de învestire a Consiliului Local și de depunere a jurământului de către primar și consilieri.
 

Ilie BOANCHEȘ

Ședința festivă a debutat cu intonarea Imnului de stat al României, după care preotul paroh Mihai Valică a propus rostirea rugăciunii „Tatăl nostru” pentru bunul mers al lucrărilor. La ședință au fost invitați șefii instituțiilor reprezentative din oraș, foștii consilieri locali, funcționari publici, preoți și cadre didactice. Din partea Instituției Prefectului Suceava a fost prezent subprefectul Constantin Harasim. Lucrările ședinței au fost conduse de decanul de vârstă al noului consiliu ales, Constantin Popescu. După validarea mandatelor de consilieri locali, aceștia au depus jurământul, iar momentul cel mai important l-a constituit citirea de către judecătorul Cristian Ungureanu a hotărârii de validare a mandatului de primar al domnului Ilie Boncheș. După ce a depus jurământul în fața celor prezenți, primarul Ilie Boncheș a ținut să precizeze faptul că își dorește ca împreună cu noul consiliu ales să treacă la fapte pentru a rezolva problemele cu care se confruntă municipiul Vatra Dornei la ora actuală. Totodată, primarul Boncheș a mulțumit celor care l-au votat și celor care nu l-au votat, subliniind că nu-și dorește decât să răspundă încrederii pe care i-au acordat-o cetățenii Dornei. În finalul ședinței festive, a fost ales viceprimarul municipiului, Nicușor Cojocaru (consilier PRM), care a totalizat un număr de 10 voturi din totalul de 17. Este al treilea mandat de viceprimar pe care domnul Cojocaru îl câștigă după o pauză de 4 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: