Lungu va discuta cu Nechifor proiectele comune ale Sucevei

După depunerea jurământului, ceremonii care se vor consuma la mijlocul săptămânii, primarul Sucevei, Ion Lungu, se va întâlni cu noul președinte al Consiliului Județean, Ioan Cătălin Nechifor, întrevedere cu prilejul căreia va fi analizat stadiul proiectelor pe care cele două autorități le au în derulare.
 

Lungu a anunțat acest lucru după comandamentul de ieri, de la sediul executivului municipal, în cadrul căruia s-au evidențiat și progresele intervențiilor de reabilitare de la Centrul Cultural „Bucovina”, fostul Cinema „Modern” „Noi avem pe mai multe proiecte colaborări cu Consiliul Județean. Aștept să depun jurământul, la fel și noul președinte, domnul Nechifor, după care vom trece în revistă proiectele comune pe care le derulează Primăria municipiului Suceava cu Consiliul Județean, să vedem ce soluții găsim pentru a le finanța și finaliza”, a informat șeful administrativului local sucevean. Centrul Cultural „Bucovina”, așa cum a fost acesta proiectat, susține Lungu, este o clădire reprezentativă pentru municipiul reședință de județ, cât și pentru județul Suceava, urmând a găzdui și instituții din subordinea administrației județene. Zilele acestea, în interiorul noului obiectiv se lucrează la conturarea sălii mari de spectacole. În clădirea reabilitată ar urma să se instaleze nou constituitul Centru Cultural „Bucovina”, cu subordonatele Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”, Școala Populară de Arte și Meserii “Ion Irimescu” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. Primăria municipiului Suceava și Consiliul Județean mai au interese comune în proiectul de management integrat al deșeurilor menajere din județul Suceava, ruta ocolitoare a urbei reședință de județ și Programul POS Mediu de extindere a rețelelor de apă și rețelelor de canalizare din mai multe localități ale județului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: