PSD Suceava 2020

Situație fără precedent în istoria Colegiului „Petru Rareș” din Suceava

Zece șefi de promoție cu media zece !

Zece elevi de la Colegiul Național Petru Rareș” au terminat colegiul cu media zece, ca șefi de promoție, ei fiind celebrați vinerea trecută cu prilejul cursului festiv.
 

Ei sunt Diana Beldeanu, Andreea Darie, Adrian Florescu, Andreea Grigoraș, Alexandru Mălășincu, Leonard Ostafi, Mihai Prelipcean, Teona Severin, Ioana Sinescu și Alexandra Tătar, diriginți ai celor două clase din care provin foștii elevi fiind prof. Laura Salciuc, directoarea adjunctă a colegiului, și prof. Mihaela Gabriela Ilisei. Este o situație fără precedent în istoria colegiului un număr atât de mare de șefi de promoție, anul trecut fiind doar doi, ne-a declarat directoarea colegiului, prof. Daniela Dungeanu. „Sunt copii foarte buni, spun asta și din postura profesorului, am fost profesor de fizică la clasele respective. Consider că toți merită acest titlu. Sunt și alți elevi care l-ar fi meritat, fiindcă au avut medii apropiate de zece. Le urez succes tuturor la examenul care se apropie”, a spus directoarea Dungeanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: